PRAVA SMER VAŠIH FINANC
Do naših storitev enostavno tudi preko spleta
1. Izberite storitev
2. Predlagajte datum srečanja
3. Počakajte na potrditev
4. Sestanek potrjen
KDO SMO
O nas
PROR.I.S.K. smo družba ljudi in strokovnjakov, kjer se srečujeta večletna tradicija izkušenj in mladostna zagnanost pri delu. Smo ambiciozni ekonomisti, finančniki in svetovalci, ki z natančnostjo povezujemo storitve na področju računovodstva, davčnega svetovanja in finančnega inženiringa, tako da lahko naši naročniki uspešno delujejo in poslujejo.

Predani smo naročniku in delu, ki ga opravljamo, ter verjamemo v nenehno nadgrajevanje obstoječih odnosov in poslovnih vezi.

Naše geslo »Prava smer vaših financ« izraža pripadnost in obvezo, da Vam hitro in učinkovito svetujemo ter razrešujemo Vaše finančne, davčne in računovodske težave, ki Vas morebiti ovirajo pri Vašem poslovanju in delovanju, zato smo z Vami 24 ur na dan.
MNENJA
Kaj drugi pravijo o nas?
V svojih spletnih trgovinah smo že po prvem svetovalnem sestanku povečali konverzije za +200%. Nadgradili smo nakupni proces, dodali po-prodajne kanale. Priporočam!
Sara Zalar, Prodajni Vodja
S podjetjem PROR.I.S.K. d.o.o. sodelujemo že tretje leto. Pomagali so nam pri davčnem svetovanju ter postali naš poslovni partner pri računovodskem poslovanju - kar se neposredno odraža na poslovanju družbe!
Gašper Bizjak, CEO
razvoj rešitve bplanet d.o.o.