PRAVA SMER VAŠIH FINANC
UPSALE VTIČNIKI
UPSALE VTIČNIKI

V letu 2021 in 2022 so se v spletnih trgovinah pojavili različni vtičniki, ki pospešujejo prodajo ali skrbijo za prodajo potem, ko uporabnik že zapusti nakupni proces.

Omenjeni vtičniki predstavljajo konkretno boljše rezultate, pri nekaterih trgovinah se konverzije izboljšajo tudi do 300% in več.

V podjetju 2DIGIT d.o.o. smo razvili lastno rešitev tako za optimizacijo konverzij kot vodenje naročila od nakupnega procesa, do plačila in vse do davčnega potrjevanja ter komunikacije s kurirjem.

Ker gre za relativno nove rešitve, predlagamo da rezervirate posvet na katerem bomo skupaj identificirali vaše potrebe in vam svetovali pri nakupu pravega modula.


Do naših storitev enostavno tudi preko spleta
1. Izberite storitev
2. Predlagajte datum srečanja
3. Počakajte na potrditev
4. Sestanek potrjen
KDO SMO
O nas
PROR.I.S.K. smo družba ljudi in strokovnjakov, kjer se srečujeta večletna tradicija izkušenj in mladostna zagnanost pri delu. Smo ambiciozni ekonomisti, finančniki in svetovalci, ki z natančnostjo povezujemo storitve na področju računovodstva, davčnega svetovanja in finančnega inženiringa, tako da lahko naši naročniki uspešno delujejo in poslujejo.

Predani smo naročniku in delu, ki ga opravljamo, ter verjamemo v nenehno nadgrajevanje obstoječih odnosov in poslovnih vezi.

Naše geslo »Prava smer vaših financ« izraža pripadnost in obvezo, da Vam hitro in učinkovito svetujemo ter razrešujemo Vaše finančne, davčne in računovodske težave, ki Vas morebiti ovirajo pri Vašem poslovanju in delovanju, zato smo z Vami 24 ur na dan.
MNENJA
Kaj drugi pravijo o nas?
V svojih spletnih trgovinah smo že po prvem svetovalnem sestanku povečali konverzije za +200%. Nadgradili smo nakupni proces, dodali po-prodajne kanale. Priporočam!
Sara Zalar, Prodajni Vodja
S podjetjem PROR.I.S.K. d.o.o. sodelujemo že tretje leto. Pomagali so nam pri davčnem svetovanju ter postali naš poslovni partner pri računovodskem poslovanju - kar se neposredno odraža na poslovanju družbe!
Gašper Bizjak, CEO
razvoj rešitve bplanet d.o.o.